آموزش کنترل هزینه ها یا کاست کنترل در بخش غذا و نوشابه هتل , کنترل هزینه ها یا کاست کنترل در بخش غذا و نوشابه رستوران و تالارهای پذیرایی و ضیافت ها
جایگاه شغلی : اشتغال در هتل , رستورانها و تالارها به عنوان مدیر بخش کاست کنترل , کمک حسابدار و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات یا کاست کنترل در هتلها , رستورانها , سازمانها , ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی .
هدف دوره : آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی , انبارداری , محاسبه نرخ تمام شده و اعلام قیمت خدمات رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی.
محتوای دوره :
1- محاسبه هزینه ها ؛ فروش و سود در بخش غذا و نوشابه.
2- طراحی منو و آنالیز غذا.
3- کنترل خرید ؛ تحویل ؛ انبارداری و مصرف غذا و نوشابه.
4- کنترل تهیه مواد غذایی (پرس ؛ کیفیت ؛ کمیت )
5- کنترل فروش غذا و نوشابه.
6- سرقت؛ مفقودی؛تخریب وسایل و مواد غذایی.
7- کنترل هزینه های اداری و پرسنلی.
8-تدوین شیوه های نظارت و بازرسی در هتل.