در حال بارگذاری...

اصول نگهداری مواد غذایی

مدت زمان: -

تاریخ: -

مدرس: -

هزینه: -

دمو دوره آموزشی
ظرفیت دوره 100 نفر
ظرفیت باقی مانده 100 نفر
زمان ثبت نام نامحدود

بسم تعالی

سرفصل دوره اصول نگهداری مواد غذایی

۱_کلیات اصول نگهداری مواد غذایی

۲_انواع فساد مواد غذایی ) فساد میکروبی - فساد شیمیایی

۳_طبقه بندی مواد غذایی در خصوص فسادپذیری و نحوه شناسایی آن ها

۴_ تعاریف موجود در خصوص فساد مواد غذایی

۵_نگهداری و افزایش طول عمر مواد غذایی به وسیله حرارت دادن و کنسرواسیون

۶_نگهداری مواد غذایی بوسیله خشک کردن سرما و انجماد

۷_نگهداری مواد غذایی بوسیله پرتودهی

۸_نگهداری مواد غذایی با استفاده از نگهدارندههای طبیعی و شیمیایی

۹_انواع سردخانه بر اساس نوع محصول نگهداری

۱۰_اصول بسته بندی مواد غذایی

۱۱_ بهداشت کارگرانی که با مواد غذایی سر کار دارند قوانین و مقررات مربوطه