در حال بارگذاری...
بسم تعالی
سرفصل دوره اصول نگهداری مواد غذایی
۱_کلیات اصول نگهداری مواد غذایی
۲_انواع فساد مواد غذایی ) فساد میکروبی - فساد شیمیایی
۳_طبقه بندی مواد غذایی در خصوص فسادپذیری و نحوه شناسایی آن ها
۴_ تعاریف موجود در خصوص فساد مواد غذایی
۵_نگهداری و افزایش طول عمر مواد غذایی به وسیله حرارت دادن و کنسرواسیون
۶_نگهداری مواد غذایی بوسیله خشک کردن سرما و انجماد
۷_نگهداری مواد غذایی بوسیله پرتودهی
۸_نگهداری مواد غذایی با استفاده از نگهدارندههای طبیعی و شیمیایی
۹_انواع سردخانه بر اساس نوع محصول نگهداری
۱۰_اصول بسته بندی مواد غذایی
۱۱_ بهداشت کارگرانی که با مواد غذایی سر کار دارند قوانین و مقررات مربوطه