در حال بارگذاری...

ایمنی بهداشت و محیط زیست (HSE)

مدت زمان: 32 ساعت

تاریخ: -

مدرس: -

هزینه: -

دمو دوره آموزشی
ظرفیت دوره 100 نفر
ظرفیت باقی مانده 100 نفر
زمان ثبت نام نامحدود

طرح درس دوره های آموزشی کارکنان شرکت های بندری و دریایی
سرفصل دوره ،ایمنی بهداشت و محیط زیست (HSE)
طول دوره ۳۲ ساعت
روش دوره : نظری
۱ معرفی HSE و الزامات آن
۲ ساختار سازمانی تشکیلات HSE بندر و معرفی سیستمها و الگوهای مدیریت ایمنی و بهداشت کار آشنایی با مقررات قانون کار در زمینه ایمنی و آیین نامه های عمومی ایمنی
۴- آشنایی با مفاهیم ،خطر شناسایی خطر و انواع و وضعیتهای آن، کنترل و ارزیابی و مدیریت ریسک ۱-۴- انواع خطرات محیط بندر : آتش سوزی وجود گازهای قابل انفجار و اشتعال وجود گازهای سمی گرد و خاک، پشم شیشه معلق در فضا،سقوط اجسام سقوط به داخل آب سقوط در هنگام کار در ارتفاع فضاهای فاقد اکسیژن گرما و یا سرمای شدید،باد و طوفان بارندگی و سیل و ...
:
۲-۴- وضعیت های اضطراری آتش سوزی ، زلزله، سیل و سونامی نشت مواد نفتی و شیمیایی وظایف افراد در وضعیت های اضطراری، تمرینات "مانور، گزارش وضعیتهای اضطراری و سوانح و ...
خطرات خاص و اقدامات احتیاطی در محیط بندر
۱-۵- اماکن سربسته Enclosed space خطر انفجار آتش سوزی خفگی مسمومیت روشهای احتیاطی مناسب در جهت کاهش
خطرات احتمالی سیستم مجوز کار و ورود به اماکن سربسته بندر
۲-۵- سقوط در آب ، تجهیزات نجات اسکله اقدامات اولیه نجات
۳-۵- کار در ارتفاع خطر سقوط الزامات و راه کارهای احتمالی
۰۴۰۵ وزادان و خروج به کشتی و انبارهای آن خطرات راههای ایمن بالعلامات احتیاطی
۵-۵- عوامل زیان آور محیط کار و بیماریهای ناشی از کار و کنترل آنها - آتش سوزی و اطفای حریق
۱-۶ - مثلث /مربع آتش و روشهای پیشگیری و کنترل آتش
۲-۶- عوامل بروز آتش در کشتی و بندر سیگار وسایل الکترونیکی احتراق خودبخود، مواد خطرناک شناخت تجهیزات اطفاء حریق : انواع کپسول آتش نشانی و کاربردها ، تجهیزات ثابت اطفای حریق، پتوی اطفای حریق
-۳-۶
-۴-۶- اقدامات لازم در زمان مشاهده آتش
بهداشت محیط و سلامت فردی ۱-۷- بهداشت آب ،بهداشت فاضلاب
۲-۷- بهداشت مواد غذایی و تغذیه مناسب
-۳-۷- نظافت و بهداشت فردی
۴-۷- تغذیه مناسب
۵-۷- استراحت و خواب کافی
-۰۶ استرس و اثرات آن بر هوشیاری
البسه ایمنی و تجهیزات حفاظت فردی و روش های استفاده از آن ها
-۱-۸
-۲-۸
محافظ سر، محافظ شنوایی محافظ صورت و چشم، محافظ دست و پا محافظ بدن محافظ سیستم تنفسی کلاه ایمنی، هدفن "گوشی ، ماسک و عینک ایمنی دستکش کفش ایمنی لباس کار ماسک فیلتردار ماسک و کپسول اکسیژن تجهیزات نجات اسکله جلیغه نجات حلقه نجات، طناب نجات
-۹- وظایف کارفرما و مستخدمی
۱-۹- وظایف کافرما فراهم نمودن محیط کار ایمن و سالم فراهم نمودن زیر ساختها و تسهیلات رفاهی و بهداشتی، نور کافی محیط کار و فعالیت مکان مناسب جهت صرف غذا، تهویه سالم، تجهیزات ایمنی
۲-۹- وظایف مستخدمین : آشنایی و اجرای قوانین و دستورالعملهای ایمنی بهداشتی و حفاظت از محیط زیست