اصول آداب پذیرایی و تشریفات ویژه نیروهای خدماتی، پذیرایی و آبدارچیان

مدت زمان: 16 ساعت

تاریخ: در حال ثبت نام

مدرس: بهیه شیخ الاسلام

هزینه: -

دمو دوره آموزشی
ظرفیت دوره 200 نفر
ظرفیت باقی مانده 102 نفر
زمان ثبت نام 1404/05/20 لغایت 1408/12/30

عنوان دوره: اصول آداب پذیرایی و تشریفات ویژه نیروهای خدماتی، پذیرایی و آبدارچیان

نحوه برگزاری: حضوری/ آنلاین

مدت زمان دوره:16 ساعت

سرفصل های دوره:

۱. اصول و فنون پذیرایی و تشریفات (نوشیدنی‌های چای و شربت، ناهار، میوه، میان وعده‌ها و)

۲. آراستگی لباس و نظافت شخصی شامل اصلاحات و خوشبوکننده‌ها و پرسنل پذیرایی و خدمات

۳. چگونگی استفاده از موادشوینده و ابزار در ساختمان اداری شرکت شامل: سالن جلسات اداری، سرویس بهداشتی، اتاق مدیران، آبدارخانه

۴. بکارگیری اصول ایمنی حین نظافت و جابجایی وسایل

۵. مهارت‌های ارتباطی و روابط اجتماعی با مدیران، کارمندان و میهمانان (از نحوه سلام واحوالپرسی، کلمات و جمله‌ها، رفع کدورت، حالت چهره، نحوه ایستادن و راه رفتن و)

هدف دوره: ارتقاء سطح کیفی خدمات نیروهای خدمات اداری یا آبدارچی ها در واحد هایی است که در آن مشغول به کار هستند. آشنایی با اصول درست حرفخ ای و مهارتی از روشهای پذیرایی و آداب معاشرت گرفته تا سرو و ارائه انواع نوشیدنی ها و خوراکی ها روابط عمومی و آداب معاشرت و الو های رفتاری . در مجموع هر آنچه برای ارتقاء سطح کیفی ارائه خدمات برای این نیروها لازم می باشد

 نوع گواهینامه: برای کلیه نیروهای شرکتی, سازمانی و دیگر واحد های اداری و نیز متقاضیان انفرادی طی دوره آبدارچیان یا نیروهای خدمات اداری پس از اتمام دوره و موفقیت فراگیران در کسب امتیاز لازم گواهی نامه رسمی توسط وزارت میراث فرهنگی , صنایع دستی و گردشگری صادر می گردد. این گواهی نامه قابل ترجمه بوده و مورد تایید وزارت امور خارجه و وزارت دادگستری است .