در حال بارگذاری...

کنترل هزینه ها در بخش غذا و نوشابه هتل

مدت زمان: 24 ساعت

تاریخ: در حال ثبت نام

مدرس: کادر علمی موسسه

هزینه: 300,000تومان

دمو دوره آموزشی
ظرفیت دوره 20 نفر
ظرفیت باقی مانده 20 نفر
زمان ثبت نام نامحدود

آموزش کنترل هزینه ها یا کاست کنترل در بخش غذا و نوشابه هتل , کنترل هزینه ها یا کاست کنترل در بخش غذا و نوشابه رستوران و تالارهای پذیرایی و ضیافت ها

جایگاه شغلی : اشتغال در هتل , رستورانها و تالارها به عنوان مدیر بخش کاست کنترل , کمک حسابدار و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات یا کاست کنترل در هتلها , رستورانها , سازمانها , ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی .

هدف دوره : آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی , انبارداری , محاسبه نرخ تمام شده و اعلام قیمت خدمات رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی.

محتوای دوره :

 1- محاسبه هزینه ها ؛ فروش و سود در بخش غذا و نوشابه.

 2- طراحی منو و آنالیز غذا.

 3- کنترل خرید ؛ تحویل ؛ انبارداری و مصرف غذا و نوشابه.

 4- کنترل تهیه مواد غذایی (پرس ؛ کیفیت ؛ کمیت )

 5- کنترل فروش غذا و نوشابه.

 6- سرقت؛ مفقودی؛تخریب وسایل و مواد غذایی.

 7- کنترل هزینه های اداری و پرسنلی.

 8-تدوین شیوه های نظارت و بازرسی در هتل.