در حال بارگذاری...

مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشیدنی در هتل

مدت زمان: 24 ساعت

تاریخ: در حال ثبت نام

مدرس: کادر علمی موسسه

هزینه: 300,000تومان

دمو دوره آموزشی
ظرفیت دوره 20 نفر
ظرفیت باقی مانده 20 نفر
زمان ثبت نام نامحدود

آموزش مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشیدنی در هتل

جایگاه شغلی : اشتغال در هتل , رستورانها و تالارها به عنوان میزبان , سرمیزبان و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات در هتلها , رستورانها , سازمانها , ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی .

هدف دوره :  آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی , آشنایی با روشهای مختلف پذیرایی و وظایف مدیران تشریفات , ایجاد همخوانی و تشریح و تفهیم وظایف اختصاصی میزبانان با توجه به سیستم کاری محل خدمت , انتظارات و الزامات مورد در خواست سازمان مطبوع , برنامه ریزی پرسنلی .

محتوای دوره :

 1- تاریخچه رستوران و پذیرایی و وظایف میزبان.

 2- بخش غذا و نوشابه در هتل.

 3-مهارت های فردی و ارتباطی.

 4- روشهای سرویس دهی.

 5- آشنایی عمومی با منو و رسپی غذاهای گوناگون و نوشیدنیها.

 6- وسایل و لوازم پذیرایی و مصرف غذا

 7- چیدمان میز

 8- ایمنی ؛ بهداشت و پیشگیری از حوادث

 9- مهارت های میهمانداری

10-آشنایی با محیط رستوران

توصیه ها : شاغلین این بخش در ارتباط مستقیم با میهمانان هستند پس لبخند دائمی باید جزء لاینفک چهره باشد .

 

آخرین مطالب و مقالات